Suomi24 treffit kirjaudu kurikka

suomi24 treffit kirjaudu kurikka

asiaton kuva tai video, valitse "Profiilissa on asiaton kuva tai video" ja valitse sitten kyseinen kuva. Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Jos et haluakaan ilmiantaa profiilia, klikkaa Takaisin-painiketta. Sivun ylälaidassa näet hakutulosten kokonaismärän ja sen alla hakemasi profiilit.

Suomi24: Suomi24 treffit kirjaudu kurikka

Mikäli et halua saada näitä viestejä, jätä kohdat tyhjiksi. Päset etusivulle klikkaamalla sivun ylävalikossa olevaa Etusivu-painiketta. Näet heistä kuvan, käyttäjätunnuksen, iän ja paikkakunnan. Voit lisätä haluamasi profiilin omalle suosikkilistallesi ja näin rakentaa palveluun oman suosikkiporukkasi. Treffit Plus -välilehdellä näet tilauksesi tiedot, ostohistoriasi sekä voit muokata tilauksesi asetuksia. Klikkaamalla käyttäjätunnusta päset vierailemaan kyseisen käyttäjän profiilissa. Viestiketju näkyy viestilistauksen oikealla puolella. Valitse haluamasi kuva tietokoneesi tiedostoista ja liitä se profiiliisi. Voit tarkastella tilauksesi tietoja, ostohistoriaasi ja perua kestotilauksesi sekä muuttaa Treffit Plus -asetuksiasi Käyttäjätili-sivun Treffit Plus -välilehdellä. Sukupuoli: Valitse ihannekumppanisi sukupuoli. Huonoja salasanoja ovat esimerkiksi Sa1asana ja Maija2011. Kun paketin tilaus on onnistunut, sinut ohjataan kuittisivulle, jossa näet tilauksen tiedot. Maa: Valitse alasvetovalikosta maa, josta haet ihannekumppaniasi. Käyttäjätili-sivulla voit hallinnoida treffiprofiilisi asetuksia. Lähetä viesti klikkaamalla Lähetä-painiketta.

Opastus ja palaute: Suomi24 treffit kirjaudu kurikka

Seksitreffit mobiili himokas nainen Penis hieronta finnish porn torrent
suomi24 treffit kirjaudu kurikka Treffiprofiilin luominen edellyttä rekisteröitymistä Suomi24:n jäseneksi. Ensimmäiseksi sinun kannattaa täyttä profiilitietosi ja kertoa muille kuka olet. Voit myös valita, haluatko tilata noin kerran kuussa lähetettävän uutiskirjeen tai saada markkinointiviestejä Suomi24:n kumppaneilta. Päset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä. Maksuehdoissa noudatamme Aller Median käyttöehtoja.
Suomen hippos jyväskylä thai hieronta 553
Seksi seuraa tampere hieroja myyrmäki 53

Videos

Ass Traffic French babes in anal gaping extravaganza. Mitä tarkemmin märittelet ihannekumppanisi, sitä helpompaa sen oikean löytäminen. Treffien ylävalikossa on Haku-kuvake, jota klikkaamalla päset etsimän sopivia kumppaneita. Jos käyttäjä on jo Suomi24:n jäsen, riittä kun käyttäjä aktivoi palvelun treffipalvelun etusivulta. Voit suorittaa haun klikkaamalla Hae-painiketta. Treffien perustoiminnallisuudet ovat maksuttomia. Voit ilmiantaa häirikön tai ilmoittaa asiattomasta sisällöstä klikkaamalla jokaisen profiilin yhteydessä olevaa lipun kuvaa. Lomakkeen täytettyäsi ja liityttyäsi jäseneksi ohjaudut palveluun kirjautuneiden etusivulle. Palveluun tulee rekisteröityä ja tunnistautua puhelinnumerolla voidakseen selailla profiileja ja ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin. suomi24 treffit kirjaudu kurikka

0 kommentit
Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *